Bitcoin-baserte oppstart Zap åpner streik for offentlig betaversjon og planer om å frigjøre Visa-belønningskort

Jack Mallers, Zap-grunnlegger, avslørte torsdag at Zaps Strike-produkt, som gjør det mulig for enkeltpersoner å motta Bitcoin i amerikansk dollar-form gjennom direkte bankinnskudd, åpner for den offentlige betaen.

Mallers, som også er en lyn nettverk utvikler, kunngjorde at Zap har endelig inngått Visa Fast Track program

I en e-post med CoinDesk som diskuterte firmaets 2020-planer utdypet Maller at det å bli medlem av programmet vil posisjonere firmaet til å komme raskt ut i markedet. Han sa:

„Visa samarbeider med medlemmene av Fast Track-programmet for å hjelpe dem med å markedsføre seg på en mest mulig effektiv måte, og gir dem støtte og ressurser hvert steg på veien.“

Mallers forklarte også at hovedfokuset hans for 2020 er å introdusere et Strike-kort for bruk av forbrukere som bruker appen, samt integrere det med Visa Direct, programmet som gjør Venmo-betalinger så raskt. Han ga imidlertid ingen dato når Strike-kortet skal lanseres.

Mallers forklarte også at Visa vil være Zapps partner for tilbud om utstedelse av forbrukere, men ikke vil delta i selgertilbudet

Visa har vært veldig aggressivt når det gjelder blekkavtaler med kryptobaserte firmaer i år. For eksempel gir Coinbase , så vel som Fold , app-belønning-appen tilsvarende Visa-kort. Kortene blir mest brukt av cryptocurrency brukere som foretrekker å få krypto-belønning i motsetning til andre former for tilbakeslag. Det er også kryptokortkort som gjør det mulig for enkeltpersoner å bruke dollar. Foreløpig er det ikke klart hvilke alternativer Zap vil benytte seg av kortholderne i år.

Selv om Visa bekreftet partnerskapsavtalen, nektet det å tilby ytterligere informasjon på tidspunktet for publiseringen.

Mens Cash App av Jack Dorsey , så vel som en kjent utvekslingsplattform, blir Coinbase høyt omtalt som mainstream-appene når det gjelder salg og kjøp av Bitcoin , er Mallers innstilt på å tilby en app med samme muligheter, men til lave kostnader.

For øyeblikket er Strike-plattformen stort sett vanlig blant små bedrifter så vel som hos deres kunder.